Actueel

Nieuws

Tijdelijk geen boete bij ontbreken energielabel Lokaal nieuws woensdag 05 mei 2021

Tijdelijk geen boete bij ontbreken energielabel

Sinds begin dit jaar is de aanvraag van een nieuw energielabel een stuk duurder geworden. Dit komt doordat de beoordeling niet meer online wordt gedaan maar door een inspecteur ter plaatse. Het opstarten van deze nieuwe meetmethode gaat niet over rozen. Vanwege het moeizame proces gaat de overheid soepeler om met het ontbreken van het verplichte energielabel bij verkoop of verhuur.

In 2008 stelde de Europese Unie al een verplicht energielabel in. In Nederland werd het pas een verplichting in 2015, na enkele reprimandes van de EU. Het beoordelingsysteem bleek echter te weinig accuraat en er moest een nieuwe manier van beoordelen komen. Dat het ook nu niet vlekkeloos gaat ligt helemaal in de lijn.

Makkelijker je hypotheek verhogen voor verduurzaming woning Lokaal nieuws woensdag 21 april 2021

Makkelijker je hypotheek verhogen voor verduurzaming woning

Ben je van plan om je woning te verduurzamen? Het afsluiten of verhogen van een hypotheek hiervoor is makkelijker geworden per april. De eerder verplichte kennis- en ervaringstoets is vervallen. Door deze wijziging is de drempel voor zonnepanelen op je dak of goede isolatie kleiner geworden. Het scheelt tijd en geld.

Makkelijker je hypotheek verhogen voor verduurzaming woning Lokaal nieuws woensdag 21 april 2021

Makkelijker je hypotheek verhogen voor verduurzaming woning

Ben je van plan om je woning te verduurzamen? Het afsluiten of verhogen van een hypotheek hiervoor is makkelijker geworden per april. De eerder verplichte kennis- en ervaringstoets is vervallen. Door deze wijziging is de drempel voor zonnepanelen op je dak of goede isolatie kleiner geworden. Het scheelt tijd en geld.

Het ideale keuken werkblad Lokaal nieuws maandag 19 april 2021

Het ideale keuken werkblad

De keuken, het hart van het huis. De plek waar je met elkaar eet, gezellig samen bent en tegenwoordig soms ook werkt. Belangrijk dus om je goed te oriënteren voordat je keuzes maakt ten aanzien van de stijl en het gebruik van je keuken.

Keuzes maken

Hou je van een eikenhouten keuken met een betonblad of ga je voor design zwart met een composiet werkblad? Het uitzoeken van een keukenwerkblad is vaak een lastige keuze maar alles bepalend voor de uitstraling van je keuken. Meestal kijken we alleen naar de esthetische kant maar het is net zo belangrijk ook goed te kijken naar het gebruiksgemak en de voor- en nadelen van een materiaal. Composiet is tegenwoordig een van de meest gekozen materialen en dat is niet zomaar.

Wat is composiet 

Composiet van Dekton is een mix van mineralen zoals porselein, glas, kwarts en water en wordt onder hoge druk geperst tot een plaatmateriaal. Vervolgens worden de platen meerdere malen onder zeer hoge temperaturen verhit in grote ovens. Dit maakt het materiaal goed kras-, uv en hittebestendig. Dekton is zeer veelzijdig te gebruiken voor natuurlijk keuken werkbladen en tafels maar ook voor vloeren en gevels zowel binnen als buiten.

Keuken en badkamer design 

Wanneer je de keuzes gaat maken voor een keuken of badkamer wil je natuurlijk van te voren weten hoe het er uit komt te zien. Het is daarnaast belangrijk goed te letten op de (loop) ruimtes die je hebt in je keuken of badkamer. Een goede, praktische indeling maken is dan ook hét begin. 

Villa18 denkt graag met je mee over het ontwerp en helpt met het maken van keuzes voor de kleuren en materialen. Want een keuze maken uit alle mooie materialen kan best een uitdaging zijn!

Villa18 is een interieuradvies & design studio en laat je mogelijkheden zien hoe je jouw interieur anders kunt indelen, wat kleur- en materiaalgebruik doet en hoe je kiest voor een woonstijl. Wil je hulp bij het sfeervol inrichten van jouw huis? Villa18 geeft karakter de ruimte!

Angelique Hartog
Villa18 Interieuradvies & design
www.villa18.nl
06-20352309

Gasloos wonen in Amersfoort Lokaal nieuws zondag 04 april 2021

Gasloos wonen in Amersfoort

Vanaf 2050 wil Nederland compleet energieneutraal zijn. Dat betekent dat de gaskraan dicht moet in meer dan 7 miljoen woningen. Omdat in 2021 30.000 tot 50.000 woningen van het gas af moeten, stelt de regering 90 miljoen euro beschikbaar voor 20 wijken die gaan dienen als zogenaamde proeftuinen waarbij de woningen aardgasvrij worden gemaakt. Amersfoort is een van de wijken die mogelijk meedoet aan deze proef. Daarnaast wordt in diverse wijken al gewerkt aan het gasloos maken van bepaalde woningen.

Gasloos wonen in Amersfoort

Amersfoort is zogezegd een van de gemeentes die met het ministerie van Binnenlandse Zaken praat over een eventuele deelname aan de proef. Tot 1 juli kunnen gemeenten een aanvraag indienen voor een zogenaamde decentralisatie-uitkering waarmee nog dit jaar kan worden gestart met het aardgasvrij maken van een bestaande wijk. In oktober maakt het ministerie bekend welke gemeenten mee gaan doen aan de proef. Amersfoort kijkt momenteel naar welke wijken geschikt zijn, zei wethouder Willem-Jan Stegeman van D66 in april in het Algemeen Dagblad. Dat betekent niet dat de gemeente verder stilzit. Nieuwe wijken zoals de Wagenwerkplaats en Laakse Tuinen worden gasloos gebouwd. Verder hebben bewoners van diverse huizen in het Soesterkwartier hun woning zelf gasloos gemaakt en maakt De Hoef-West gebruik van het warmtenet in plaats van de standaard cv-ketels. Verder zijn ook op de Kapelweg gasloze woningen gebouwd. Amersfoort timmert dus met concrete acties aan de weg als het gaat om duurzaam en gasloos wonen. Maar hoe wordt een woning eigenlijk gasloos en was kost dat?

Hoe wordt een woning gasloos?

Een woning van het aardgasnet halen betekent dat de klassieke cv-ketel wordt vervangen door een duurzaam en gasloos alternatief. Een warmtepomp. Die verwarmt door het hele huis, inclusief het water in de keuken en de badkamer. De energie om dit te doen wordt uit natuurlijke bronnen gehaald, zoals restwarmte of de buitenlucht. Een warmtepomp is pas echt effectief wanneer het huis goed is geïsoleerd , bijvoorbeeld door dubbelglas, wand- of vloerisolatie. Alleen dan leveren dit soort energiebesparende maatregelen echt rendement op. De aanschaf van een warmtepomp is met ongeveer 4.000 euro niet goedkoop, maar de overheid subsidieert onder bepaalde voorwaarden een (groot) deel van de aanschafkosten. Het rendement schommelt, afhankelijk van het type woning, tussen de 200 en 300 euro per jaar.

Kies voor groene stroom

Een gasloze woning wordt meer afhankelijk van elektriciteit door een apparaat als een warmtepomp die de standaard cv-ketel vervangt. Zelf stroom opwekken via zonnepanelen is dan een goede manier om de kosten te drukken. Dit draagt ook bij aan het duurzame karakter van de woning. Verder kan ook worden bespaard op de energierekening door te kiezen voor een goedkope en duurzame leverancier. Door een energievergelijker te gebruiken, krijg je een compleet overzicht van alle energieleveranciers en selecteer je op basis van je eigen wensen de beste maatschappij.

Wonen in Amersfoort

Volg al het nieuws over (duurzame) huur- en koopwoningen op de voet op onze nieuwspagina . Daar staat niet alleen het laatste nieuws maar ook een compleet aanbod van alle actuele en toekomstige nieuwbouwprojecten in de regio Amersfoort, inclusief wijken die gasloos worden gebouwd.

Duurzaam op de energiekosten besparen met zonnepanelen Lokaal nieuws maandag 29 maart 2021

Duurzaam op de energiekosten besparen met zonnepanelen

Geld besparen op je energierekening en tegelijkertijd werken aan een milieuvriendelijke toekomst, wie wil dat nou niet? Dat kan door te investeren in zonnepanelen. De traditionele energiebronnen raken uitgeput en vervuilen de natuur, dus de keuze voor schone energie wordt steeds belangrijker en populairder. Maar het is niet alleen een milieubewuste keuze om zonnepanelen aan te schaffen. Je kunt aanzienlijk besparen op de kosten van je energierekening. De energie die de zon levert is tenslotte gratis. Dit is slechts één van de vele voordelen van zonnepanelen. Hier vind je meer informatie en kun je achterhalen of je dak wel geschikt is voor zonnepanelen.

Overschot aan energie

Het grootste voordeel van zonnepanelen is wellicht dat je minder elektriciteit hoeft te kopen van een energieleverancier. De zon kan je eindeloos als energiebron blijven benutten en hij is jaarrond aanwezig. Als je maar genoeg elektriciteit uit zonne-energie opwekt, hoef je uiteindelijk zelfs helemaal niet meer bij een leverancier aan te kloppen. Maar het kan zelfs nog beter. Op het moment dat je meer energie opwekt dan je verbruikt, kun je gebruikmaken van de terugleververgoeding. DIt wil zeggena dat je het overschot aan elektriciteit teruglevert aan het elektriciteitsnet en daar een vergoeding voor ontvangt. Zo bespaar je dus niet alleen op je elektriciteitsrekening, je maakt zelfs winst.

Stijgende woningwaarde

Op het moment dat je zonnepanelen aanschaft en de energierekening daardoor alleen maar lager wordt, zal de meerwaarde van je huis juist stijgen. Omdat een koper profiteert van het werk dat je met jouw investering hebt verricht, is het logisch dat je huis aantrekkelijker is gemaakt. Daarbij komt dat je energielabel omhoog gaat als je in zonnepanelen investeert.

Verdere voordelen van zonnepanelen zijn de lange levensduur en het gemak in onderhoud. Het kan je misschien wat geld kosten bij de aanschaf, maar als je kijkt naar het grotere plaatje haal je die investering er mettertijd gerust weer uit. Om een idee te krijgen, gemiddeld leveren 10 zonnepanelen je €500,- per jaar op.

Is je dak geschikt?

Kosten op je energie besparen is fijn, maar het is wel belangrijk dat je dak geschikt is voor zonnepanelen. Dit wil je dus van tevoren controleren. En als je zonnepanelen kan plaatsen, zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Zo bepalen hellingshoek en richting, maar ook de benutbare ruimte en eventuele schaduw voor een groot deel wat je opbrengst is.

Door een gratis adviesgesprek aan te vragen is het mogelijk om te controleren of en hoe je zonnepanelen op je dak kan plaatsen. Als je zonnepanelen in Amersfoort wilt laten installeren op jouw dak, kun je gebruikmaken van een gratis dak-check. Hiermee krijg je overzicht in de mogelijkheden voor zonnepanelen op jouw dak.

Klimaat- en milieuvriendelijk

Op het moment dat je besluit in zonnepanelen te investeren, is er meer belangrijk dan alleen de financiële voordelen. Je investeert namelijk ook in een betere toekomst voor het klimaat en milieu. Doordat de zonne-energie die door de zonnepanelen naar elektriciteit wordt omgezet schoon is, voorkom je dat er CO2 wordt uitgestoten. De energie die door de zon wordt geleverd heeft dus geen negatieve bijdrage aan het broeikaseffect, dit in tegenstelling tot het gebruik van fossiele brandstoffen. Tot slot is zonne-energie duurzaam omdat het nooit opraakt, en de zon altijd en overal aanwezig is.

Woningprijs stijgt ver voorbij NHG grens Lokaal nieuws vrijdag 26 maart 2021

Woningprijs stijgt ver voorbij NHG grens

De woningmarkt kwam in januari stevig uit de startblokken. In februari zette de spurt door. De prijs van de gemiddelde woning steeg 10,4 procent, de grootste prijsstijging in 20 jaar. Een gemiddelde woning kost op dit moment €369.000. Dit blijkt uit cijfers van het Kadaster en CBS. Door de stijgende woningprijs raakt het vangnet van Nationale Hypotheek Garantie voor steeds meer kopers uit zicht.

Nog steeds is van een coronadip op de huizenmarkt absoluut geen sprake, aldus CBS-hoofdeconoom Peter Hein van Mulligen. Dit is niet alleen te zien aan de stijging van de verkoopprijzen van woningen, maar ook aan het aantal transacties. In de eerste twee maanden van dit jaar zijn er 26 procent meer woningen van eigenaar gewisseld in vergelijking met vorig jaar in dezelfde periode. De afschaffing van de overdrachtsbelasting voor starters heeft ongetwijfeld bijgedragen aan het enthousiasme onder kopers.

Hypotheek oversluiten blijft booming door lage hypotheekrente Lokaal nieuws woensdag 10 maart 2021

Hypotheek oversluiten blijft booming door lage hypotheekrente

Vooral door het oversluiten van hypotheken draait de hypotheekmarkt nog steeds op volle toeren. Dit blijkt uit cijfers van Hypotheken Data Netwerk (HDN). In februari zijn er ruim tien procent meer hypotheekaanvragen gedaan dan in dezelfde maand in 2020. Het gaat om ongeveer 45.000 aanvragen. Het hypotheek oversluiten blijft populair door de extreem lage hypotheekrente, doorstromers zijn minder vertegenwoordigd.

Ongeveer een derde (13.000) van de hypotheekaanvragen zijn gedaan door oversluiters. In februari 2020 lag de gemiddelde hypotheeksom van deze groep nog op €234.000. Afgelopen februari is dit met 7,1 procent gestegen naar €252.000. Huiseigenaren kozen bij het hypotheek oversluiten relatief vaak voor een rentevaste periode van 20 jaar. Dit zijn de laagste hypotheekrentes op dit moment: 

Stijging hypotheekrente in het verschiet? Lokaal nieuws woensdag 24 februari 2021

Stijging hypotheekrente in het verschiet?

In de afgelopen weken hebben diverse geldverstrekkers de hypotheekrente verhoogd. Alleen dat is al nieuws in een tijd waarin de hypotheekrentes vooral dalen. Bij de sporadische verhogingen gaat het vooral om hypotheken met een rentetermijn van 10 jaar en langer. Gaan we afscheid nemen van de historisch lage hypotheekrentes of is het daar nog te vroeg voor?

Besparen op je hypotheek? Vijf mogelijkheden! Lokaal nieuws woensdag 10 februari 2021

Besparen op je hypotheek? Vijf mogelijkheden!

Gemiddeld bestaan de maandelijkse vaste lasten voor woningeigenaren voor 30% uit de hypotheek. Al met al nemen hypotheeklasten dus een flinke hap uit het huishoudbudget. Veel mensen letten wel op de prijs van boodschappen maar houden zich niet bezig met besparen op de hypotheek. Dit terwijl er meer te winnen valt dan het voordeel van een goedkoper pak hagelslag. Onderzoek of oversluiten, rentemiddelen of andere mogelijkheden in jouw situatie interessant zijn.

Het afsluiten van een hypotheek is een tijdrovende en spannende aangelegenheid. Als het afsluiten eindelijk is gelukt, gaan de papieren vaak met een zucht van verlichting de kast in. Om daar vervolgens te verstoffen. Dit kan je duur komen te staan. In de afgelopen jaren zijn de hypotheekrentes flink gedaald en de huizenprijzen gestegen. Hier kan je mogelijk van profiteren.  Globaal zijn er vijf manieren om te profiteren van een lagere rente. 

WAAR VOEL JIJ JE THUIS? Lokaal nieuws maandag 18 januari 2021

WAAR VOEL JIJ JE THUIS?

WAAR VOEL JIJ JE THUIS?

Thuis. Dé plek waar je kunt genieten met anderen, waar jij je comfortabel voelt en jezelf kunt zijn. Onze woonstijlen Barn, Park en Loft karakteriseren zich met een unieke sfeer. Landelijk, luxe of industrieel; in welke woonstijl voel jij je thuis? Wij van HMB - Claudia Echten helpen je met advies, ontwerp en realisatie van jouw ware thuis.

WOONSTIJL BARN

Deze landelijke woonstijl benadrukt een leven ver weg van de drukke stad, waar je tot rust komt en geniet van een eerlijk en bewust leven. Na een lange wandeling door weer en wind is het fijn thuiskomen in het robuuste, nonchalante interieur. Ontspan en verdrijf de alledaagse drukte met woonstijl Barn. De verschillende materialen zorgen voor een nonchalante uitstraling, denk hierbij aan linnen, katoen, wol en sisal. Door het gebruik van natuurlijke producten wordt ook hier de natuur weer doorgevoerd in het interieur.

WOONSTIJL PARK

Een huis dat pronkt en trots is op zijn voorkomen. Luxe woonstijl Park brengt een ode aan ons cultureel erfgoed met als inspiratiebron de Hollandse historie. Het interieur is rijk en uitnodigend. Er zal niks ontbreken aan dit interieur door de verschillende kleuren, materialen en structuren. Glanzende materialen met een rijke structuur benadrukken de luxe sfeer in het interieur. Geniet van het leven met luxe woonstijl Park.

WOONSTIJL LOFT

Industriële woonstijl Loft staat voor nuchter, recht door zee en zonder te veel afleiding. Door de industriële, eigenzinnige en persoonlijke ruimte voelt elke creatieveling zich hier thuis. Stoere structuren in gestileerde vormen zijn een speels geheel in het interieur. Eerlijke materialen – zoals beton, steen en metaal – vormen de basis van de ruimtes die in elkaar overlopen en objecten individuele aandacht krijgen. Kom hier om te ontspannen en geniet van de ruimte om je heen met woonstijl Loft.

DESIGN DATE

Omdat thuis de belangrijkste plek is in je leven, heeft Home Made By Design Date ontwikkeld, een inspirerende en vrijblijvende eerste kennismaking met een Interior Designer, het liefst bij jou thuis. Want alleen daar ligt de basis voor een persoonlijk interieur. Samen met de interior designer van HMB - Claudia Echten ontrafel je wat het thuisgevoel voor jou betekent. Benieuwd welke woonstijl – landelijk Barn, luxe Park of industrieel Loft – bij jou past? Kom erachter.

 

 

Het jaar van verbouwers en oversluiters Lokaal nieuws woensdag 13 januari 2021

Het jaar van verbouwers en oversluiters


In het ‘coronajaar' 2020 is de hypotheek een buitenbeentje. In plaats van stagnatie en haperingen werd record op record gestapeld. Van de extreem lage rentestand tot een ongekend hoge gemiddelde huizenprijs. Niet eerder hebben zoveel mensen besloten hun huis te verbouwen of de hypotheek over te sluiten. Hypotheken Data Netwerk (HDN) rapporteerde voor het eerst meer dan een half miljoen hypotheekaanvragen in één jaar.

Aan het begin van de coronacrisis werd een dip op de hypotheekmarkt verwacht. Niets was minder waar. In totaal werd een bedrag van ruim 136 miljard euro aan hypotheken aangevraagd. Daarnaast is het ‘topjaar’ 2019 overtroffen met 24,5 procent meer hypotheekaanvragen. 

Slim verhuizen in Amersfoort doe je met deze tips Lokaal nieuws donderdag 24 december 2020

Slim verhuizen in Amersfoort doe je met deze tips

Bij een verhuizing komt altijd veel meer kijken dan dat je misschien denkt. Enkel wanneer je een doorgewinterde verhuizer bent en al flink wat keren je spullen hebt ingepakt weet je waarschijnlijk zonder moeite waar je op moet letten. Echter is het voor de meeste mensen een gebeurtenis waarvan je de keren op één hand kunt tellen. Daarom geven we je hier tips voor hoe jij slim kunt verhuizen.

Geschikte opslagruimte vinden

Dozen, dozen en nog meer dozen. Waarschijnlijk zie je als je eenmaal wilt gaan inpakken door de dozen het bos niet meer. Het opslaan van spullen die je niet snel nodig hebt, is een goede manier om jezelf wat ruimte te geven. Ga daarom eens op zoek naar een geschikte opslagruimte in Amersfoort waar je jouw spullen tijdelijk kunt opslaan. Regel dit vóór je verhuisdag. Dat is al één zorg minder.

Een kringloopwinkel inschakelen

Zijn er spullen die je niet meer mee wilt nemen naar je nieuwe woning en ook niet wilt opslaan? Dan kun je ze proberen te verkopen via Marktplaats. Maar als je er vooral vanaf wilt en hier niet zelf voor wilt hoeven zorgen, kun je een kringloopwinkel inschakelen. Als die nog heil zien in het verkopen van de spullen in kwestie, komen ze het bij je ophalen. In sommige gevallen helpen ze je zelfs met verhuizen!

In één keer op de juiste plek

Bedenk een systeem dat voor jou werkt, en waarmee je gemakkelijk weet waar de dozen heen moeten in je nieuwe koop- of huurwoning zonder alles open te hoeven maken om de inhoud te bekijken. Een van deze opties is het nummeren van kamers. Geeft iedere kamer een nummer en schrijf deze op de dozen. Zo weten ook jouw hulptroepen waar ze de dozen in het nieuwe huis neer kunnen zetten en scheelt het jou achteraf een hoop onnodig gesjouw van de ene naar de andere kamer.

 

Slim inpakken

Slim inpakken van je dozen is echter ook al het halve werk. Let erop hoe je de dozen vult. Maak ze niet te zwaar, zorg dat de dozen het gewicht aankunnen en pak breekbare spullen zorgvuldig in met behulp van kleding en handdoeken. Zo sla je twee vliegen in één klap, want deze spullen heb je dan ook al meteen ingepakt!

Opslag die je naar toe komt én een besparing op kan leveren

Heb jij ervoor gekozen je spullen tijdelijk buitenshuis op te slaan? Dan is het natuurlijk wel zo gemakkelijk als het thuis wordt opgehaald, in plaats van dat je het zelf naar de opslagruimte moet brengen. Daarom wordt opslag aan huis bezorgd door Kubox en vervolgens weer opgehaald en opgeslagen. Heb je je spullen weer nodig, dan wordt het naar je adres gebracht. Dit is ook nog eens gratis bij een huurperiode vanaf drie maanden. Als je zo lang zonder bijvoorbeeld je boeken en cd’s kunt, kun je hiermee ook nog eens besparen op je verhuiskosten.

Dit artikel betreft een samenwerking.

Verkoopintentie gestegen, kopers huis doen water bij de wijn Lokaal nieuws dinsdag 15 december 2020

Verkoopintentie gestegen, kopers huis doen water bij de wijn

Voor het eerst sinds maanden is de intentie om een woning te verkopen gestegen. De krapte op de woningmarkt is desondanks nog steeds ongekend. Steeds vaker zijn kopers bereid om water bij de wijn te doen als ze daarmee meer kans op een woning maken. Vooral op het gebied van prijs en ruimte doen kopers concessies.

Maandelijks brengt woningsite Funda een rapport uit over de stand van de woningmarkt. Al enige tijd bleef de koopintentie - plannen om te kopen - groeien, terwijl de verkoopintentie bleef dalen. In november kwam hier een einde aan en is de verkoopintentie met 2,6% gestegen ten opzichte van oktober. Het is te vroeg om van een kantelpunt te spreken. Het gat tussen vraag en aanbod is daarvoor nog te groot. 

Overwaarde hypotheek met levenslange hypotheekrente Lokaal nieuws woensdag 18 november 2020

Overwaarde hypotheek met levenslange hypotheekrente

Eenmaal met pensioen ziet het leven er anders uit. Werk maakt plaats voor vrije tijd en hobby’s. Niet iedereen heeft voldoende kapitaal opgebouwd om alle plannen uit te voeren. Het geld zit vaak vast in de stenen van een koopwoning. Gelukkig bieden verschillende geldverstrekkers de mogelijkheid om overwaarde te verzilveren. Sinds kort kan dit zelfs tegen een rente die levenslang vaststaat. Hoe werkt dat en wat is het voordeel voor jou als huiseigenaar?

Overwaarde op je woning komt doorgaans pas vrij als je jouw woning verkoopt. Met een opeet- of overwaardehypotheek maak je dit vermogen eerder vrij. Je zet de overwaarde in als onderpand (in de vorm van hypotheek), om dit vervolgens terug te lenen. Afhankelijk van de hypotheek krijg je het bedrag maandelijks of in één keer uitgekeerd. Om het risico te beperken kan je niet de hele overwaarde opnemen maar een percentage ervan.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amersfoort.

Aanmelden