Laakse Tuinen - Tuin 17: Eengezinswoningen

Amersfoort - Amersfoort
Actueel aanbod

€ 487.000,- tot € 560.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
118 - 128m2
Kaveloppervlak
115 - 230m2
Inhoud
355 - 385m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

DIT PROJECT IS 100% VERKOCHT!

Schrijf je nu in voor één van de 17 duurzame eengezinswoningen. Voor het inschrijfformulier en de verkoopdocumentatie kan je contact opnemen met ons kantoor of een e-mail sturen.

In De Laakse Tuinen, Tuin 17 woon je in een mooie groene omgeving met een dorpskarakter. De Laakse Tuinen kent bochtige straatjes, variatie in woningtypen, verborgen speeltuintjes en verschillende vaarroutes. Het nog aan te leggen Westerlijk Park loopt straks langs De Laakse Tuinen door tot het riviertje De Laak. Hier kan je straks heerlijk wandelen en genieten van de natuur. Er is een nieuwe basisschool (Dok 12) in aanbouw. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor kinderopvang en BSO in Vathorst. Het Uitgebreide winkelcentrum met verschillende supermarkten en specialiteiten zaakjes ligt op een paar minuten fietsen, net als het NS Station.

In deze fraaie omgeving worden 17 duurzame en energiezuinige eengezinswoningen gerealiseerd, 7 hoekwoningen en 10 tussenwoningen. De woningen liggen aan de Venlolaan, Wamellaan en Zaltbommelstraat. Er is een berging in de achtertuin en de meeste woningen hebben een parkeerplaats op het gezamenlijke binnenterrein. Bouwnummer 41 en 42 uitgezonderd, deze woningen hebben een parkeerplaats op eigen terrein. De achtertuinen liggen goed op de zon; op het zuiden of westen.

De woningen zijn voorzien van een all-electric systeem. Dit wil zeggen dat er geen gasaansluiting aangebracht wordt. Verwarming gaat via een luchtwarmtepomp in combinatie met comfortabele vloerverwarming. Een elektrische boiler van 200 liter levert het warme water.

Interesse in dit project?
Neem snel contact met ons op voor de projectdocumentatie en het inschrijfformulier.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Laakse Tuinen - Tuin 17: Eengezinswoningen
Start verkoop
Verkoop gestart
Prijs
€ 487.000,- tot € 560.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amersfoort.

Aanmelden