Hier!

Amersfoort - Amersfoort
Archief

€ 1.035,- p.m. tot € 1.435,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
69 - 89m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

VERHUURD!


**VOORRANG INDIEN JE EEN SOCIALE HUURWONING ACHTERLAAT**


HIER! / Zangvogelweg

Gelegen aan het Valleikanaal in de wijk Liendert wordt het veelzijdige appartementengebouw HIER! gerealiseerd. Het complex is gelegen dichtbij de prachtige, historische binnenstad van Amersfoort met haar vele winkel- en uitgaansgelegenheden en andere voorzieningen. Binnen 5 autominuten bereik je snelwegen A1 en A28, maar deze locatie is ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. Heerlijk wandelen kun je in het nabij gelegen ‘waterwingebied’ of langs het Valleikanaal.

HIER! bestaat uit twee gebouwen, een woontoren van ca. 23 meter aan het Valleikanaal en een woontoren van ca. 60 meter hoog aan de Zangvogelweg. Beide gebouwen worden omgeven door een parkachtige tuin. Naast de woontoren bevindt zich een parkeergarage die te bereiken is via de tuin. Vanuit de woontoren heb je een spectaculair uitzicht over Amersfoort en de wijde omtrek!

De appartementen in de hoge woontoren worden verhuurd als vrije sector huurwoningen. Er zijn twee-, drie- en vierkamerappartementen, variërend van ca. 43 m² tot ca. 89 m² woonoppervlak. De meeste appartementen hebben een balkon of terras, een eigen berging en een eigen parkeerplaats. De huurappartementen zijn van alle gemakken voorzien. De keuken is compleet afgewerkt inclusief Etna apparatuur (vaatwasser, koelvriescombinatie, combimagnetron, kookplaat en afzuigkap).

Parkeergarage: bij een groot deel van de appartementen hoort een eigen parkeerplaats in de parkeergarage onder de binnentuin van het complex. Entree via de binnentuin.

Fietsenberging: Op de begane grond komt een gemeenschappelijke berging met fietsplaatsen voor de woningen zonder eigen berging.


Huurprijs vanaf: € 1.045,- per maand inclusief parkeerplaats

Deze appartementen verhuren wij aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal 45x de huur. Dit is inclusief vakantiegeld en eventueel vaste toeslagen.


Toewijzing:
Omdat er nog hard wordt gewerkt aan de realisatie van dit project wordt er voor de kandidaat-huurders die een woning toegewezen hebben gekregen GEEN kijkmoment ingepland. De woningen worden vanaf papier verhuurd. De oplevering van de woningen staat (onder voorbehoud) gepland in november 2023.

Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.

***

23 Midden huurappartementen tot € 1.000,-
De Alliantie verhuurt zelf 23 midden huur appartementen in Hier! Deze worden aangeboden op de website ik-zoek.de-alliantie.nl/aanbod.

***

Deze aanmelding is met zorg samengesteld; de informatie die wordt verstrekt is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hier!
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurprijs (p.m.)
€ 1.035,- tot € 1.435,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amersfoort.

Aanmelden