Hier!

Amersfoort - Amersfoort
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
44 - 89m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

IN VOORBEREIDING. VERHUUR VERWACHT MEDIO 2023.

Aan de Zangvogelweg in Amersfoort is het project HIER! in aanbouw.

Aan het Valleikanaal wordt een veelzijdig appartementengebouw gerealiseerd. Dichtbij de prachtige, historische binnenstad van Amersfoort met haar vele winkel- en uitgaansgelegenheden en andere voorzieningen.
HIER! bestaat uit twee gebouwen, een woontoren van ca. 60 meter hoog aan het Valleikanaal en een woontoren van ca. 23 meter aan de Zangvogelweg. Beide gebouwen worden omgeven door een parkachtige tuin. Deze tuin geeft toegang tot beide woongebouwen en de parkeergarage.

HIER! biedt 165 appartementen van vier verschillende types. Er komen 108 vrije sector huurappartementen en 57 sociale huurappartementen. Ook biedt HIER! ruimte aan maatschappelijke functies in de plint van het gebouw. De gebouwen zijn ontworpen door Eentien Architecten uit Rotterdam.

Omdat er veel verschillende woningtypes zijn, is er in HIER! voor iedereen een geschikt appartement te vinden. Er zijn twee-, drie- en vierkamerappartementen, variërend van ca. 44 m² tot ca. 89 m² woonoppervlak. De meeste appartementen hebben een balkon of terras. De vrije sector huurappartementen zijn van alle gemakken voorzien. De keuken is compleet afgewerkt inclusief apparatuur en de badkamer en het toilet hebben luxe sanitair. Het hele appartement heeft vloerverwarming (en -koeling) en is gasloos.

De verhuur van de 108 vrije sector huurappartementen start naar verwachting medio 2023. Interesse? Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hier!
Huurwoningen
108
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amersfoort.

Aanmelden