Op Stijl

Amersfoort - Amersfoort
Toekomstig aanbod

€ 547.000,- tot € 945.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
131 - 201m2
Kaveloppervlak
148 - 428m2
Inhoud
482 - 827m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

DIT PROJECT IS 100% VERKOCHT!

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Je kunt je digitaal inschrijven voor de tussenwoningen, hoekwoningen, twee-onder-één kap woningen en vrijstaande woningen via de projectwebsite: wonenopstijl.nl.

Aan de rand van Amersfoort Vathorst vind je in de Bergenparkbuurt Op Stijl. Een rustig en ruim opgezette buurt aan het Westelijkpark met 42 sfeervolle woningen. Op Stijl ademt op een moderne manier de jaren ’30. Om verliefd op te worden…

De 10 tussenwoningen, 8 hoekwoningen, 20 tweekappers en 4 speciale vrijstaande woningen in Op Stijl hebben de charme van de jaren ’30, met de voordelen van nieuwbouw. Sfeervol gecombineerd met duurzaam. In het oog springend zijn de hellende langs- en dwarskappen, rode gevelstenen en de karakteristieke erkers. Alle woningen in Op Stijl hebben een fijne voor- en achtertuin en groene erfafscheidingen.

De Bergenparkbuurt ligt aan de rand van Vathorst, de jongste wijk van Amersfoort. Met een knipoog naar de bergen en natuur, leiden straten als Alpen, Pyreneeën en Himalaya je gemakkelijk naar alle geliefde plekken in de buurt. De historische binnenstad van Amersfoort, prachtige natuurgebieden en uitvalswegen als de A1 en A28 zijn dichtbij, net als station Vathorst.

Over Op Stijl
Op Stijl is onderdeel van de Bergenparkbuurt in Amersfoort Vathorst. In het totaal verrijzen in de Bergenparkbuurt zo’n 300 woningen, verdeeld over verschillende unieke buurtjes. Op Stijl ligt beschut en is rustig en ruim opgezet.

Duurzaam Op Stijl
In Op Stijl woon je niet alleen mooi, maar ook duurzaam en energieneutraal. De woningen voldoen aan de laatste milieueisen. Op het dak worden zonnepanelen aangebracht en je woning wordt gekoeld en verwarmd middels een warmte-koudesysteem. De woningen zijn gasloos en voorzien van comfortabele vloerverwarming op elke verdieping.

Het Westelijkpark
Op Stijl grenst aan het nog aan te leggen Westelijkpark: een groene zone met ruimte voor recreatie, ontmoeting en ontspanning. De parkweide is de ideale plek om te picknicken en sporten. In het waterbos kan de wilde natuur haar vrije gang gaan. Kortom, volop leven!

Om de hoek
Vrijwel alle voorzieningen die je je kunt wensen, liggen op loop- of fietsafstand van Op Stijl. In winkelgebied Vathorst vind je maar liefst drie supermarkten en tal van andere winkels. Ook zijn er scholen, diverse sportfaciliteiten en een theater. Ken je de restaurants Bij Lot en Bij Daphne in de Kas al? Deze leuke horecagelegenheden liggen zelfs om de hoek.

Historisch Amersfoort
Spring op de fiets en je bent via de fietsverbindingsroute binnen 25 minuten in de historische binnenstad van Amersfoort. De trein brengt je er vanaf station Amersfoort Vathorst in slechts 7 minuten. In de binnenstad is altijd wat te doen. Van gezellige restaurants, terrassen en cafés tot leuke boetiekjes en musea. Ook vind je hier een schat aan bezienswaardigheden.

Natuur in de buurt
Wil je de stad even uit? Fiets naar het Hoevelakense Bos of natuurgebied Arkemheen, één van de oudste polders van Nederland. Of stap in je sloep en vaar over de Laak via Bunschoten naar de Randmeren.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Op Stijl
Start verkoop
Verkoop gestart
Prijs
€ 547.000,- tot € 945.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amersfoort.

Aanmelden