Op Stijl

Amersfoort - Amersfoort
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
131 - 200m2
Kaveloppervlak
147 - 416m2

Over dit project

Op Stijl is onderdeel van de Bergenparkbuurt in Amersfoort Vathorst. In het totaal verrijzen in de Bergenparkbuurt zo’n 300 woningen, verdeeld over verschillende unieke buurtjes. Op Stijl ligt beschut en is rustig en ruim opgezet.

De 18 rijwoningen, 20 tweekappers en 4 speciale vrijstaande woningen in Op Stijl hebben de charme van de jaren ’30, met de voordelen van nieuwbouw. Sfeervol gecombineerd met duurzaam. In het oog springend zijn de hellende langs- en dwarskappen, rode gevelstenen en de karakteristieke erkers. Alle woningen in Op Stijl hebben een fijne voor- en achtertuin en groene erfafscheidingen.

De verkoop start eind 2022 en de bouw naar alle waarschijnlijkheid in de zomer van 2023. Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief op de website wonenopstijl.nl en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Op Stijl
Koopwoningen
42
Type woningen
Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amersfoort.

Aanmelden