Laakse Tuinen - Tuin 16

Amersfoort - Amersfoort
Archief

€ 585.000,- tot € 625.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
139 - 142m2

Over dit project

100% VERKOCHT!

Duurzaam wonen in Tuin 16!
Welkom in Laakse Tuinen, de nieuwste wijk van Vathorst! Hier leef je met water en groen om je heen in een dorpse setting. Elke Tuin heeft zijn eigen karakter, waardoor er volop variatie is in typen huizen en bouwstijl.

Alle woningen in Tuin 15 en 16 zijn duurzaam en comfortabel door de uitstekende isolatie en de nieuwste technieken. Heijmans blijft innoveren en daarom komen er in fase 2 van Tuin 16 ook een aantal woningen die op een vernieuwende, duurzame wijze gebouwd worden. Kies je voor een van de woningen, dan woon je straks aan een mooi, autovrij speelplantsoen en ligt je achtertuin lekker vrij. Achter de tuin is een parkeerhof met twee eigen plaatsen. Echt een heerlijke plek!

Qua architectuur zijn de woningen gelijk aan de woningen van hetzelfde type in Tuin 15 en 16. Je hebt de keuze uit twee hoekwoningen met zij-aanbouw en twee tussenwoningen met opgaande gevel. De woningen hebben een woonkeuken aan de voorzijde en een woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, drie slaapkamers en een vrij in te delen zolder met afgesloten techniekruimte en vliering. Alle vier hebben ze een heerlijke voor- en achtertuin met berging en achterom. De percelen van de hoekwoningen zijn extra groot en breed door de toevoeging van een zij-tuin.

Ten aanzien van de techniek is het leuk om te weten dat er een zonnedak aan de zuidwestzijde komt. Daarmee haal je een optimaal rendement. In de technische ruimte op zolder wordt een totaaltoestel geplaatst voor verwarming, topkoeling, balansventilatie met WTW en warm (tap)water. Verwarmen én koelen gebeurt met luchtverwarming en er is bijverwarming doormiddel van elektrische radiatoren. Dit zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in huis en daardoor een aangenaam klimaat bij warm én koud weer.

Begint het beeld zich al te vormen en zie je jezelf hier al wonen? Meer informatie over de woningtypes en de plattegronden van de woningen vind je op de projectwebsite www.tuinenindelaak.nl.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Laakse Tuinen - Tuin 16
Prijs
€ 585.000,- tot € 625.000,-
Type woningen
Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amersfoort.

Aanmelden