Villa Nove - Amersfoort

Amersfoort - Amersfoort
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
140 - 224m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 6

Over dit project

VILLA NOVE

START VERKOOP VRIJDAG 29 MAART!!

Villa Nove bestaat uit 9 moderne, luxe woningen die speels verspreid liggen in een parkachtige omgeving, omsloten door een historische houtwal. De woningen; 4 geschakelde woningen en 5 vrijstaande bungalows, staan prachtig gesitueerd rondom een gezamenlijke brink. Hier woont u ruim en vrij, maar ook met de gezelligheid van uw buren nabij. Elke woning heeft een eigen, grote patiotuin met veel privacy en vrij uitzicht op het park rondom. De 4 luxe geschakelde woningen, met een woonoppervlak van circa 169 m2 en 170 m2, komen bij de entree van het plan. Achter deze riante woningen komen 5 luxe bungalows met een woonoppervlak circa 200 meter.

STADS EN GROEN
De rustige enclave aan de Galvanistraat ligt op een prachtige locatie in de wijk Leusderkwartier in Amersfoort: een chique, stadse wijk met veel groen die de buurt allure geeft. En ook fijn: alles wat het leven leuk maakt, is dichtbij! Heerlijk wandelen of fietsen in bosgebied Nimmerdor of winkelen in de meest veelzijdige winkelstraat van Amersfoort; de Leusderweg. Voor al uw dagelijkse en minder dagelijkse boodschappen kunt u hier uitstekend terecht. Met de auto zit u vanuit de wijk snel op de A28.

Geïnteresseerd in dit project? En meer willen weten over de start verkoop? Meldt u dan nu aan en wij houden u op de hoogte!
Ga voor meer informatie naar de projectwebsite van Villa-Nove.nl

CREËER UW EIGEN INDELING
Uw woonwensen bepalen hoe u straks woont. Samen met onze interieurarchitect bepaalt u de indeling van uw woning. Of toch liever een slaap- en badkamer op de begane grond? Het is allemaal mogelijk! Samen met een interieurarchitect richt u uw woning of bungalow helemaal naar uw smaak in.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Villa Nove - Amersfoort
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
9
Type woningen
Geschakeld, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amersfoort.

Aanmelden