Eemerald

Amersfoort - Amersfoort
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Nieuwe plannen voor de ontwikkeling van Eemplein Blok 3

Blok 3 aan de kade en op de kop van het Eemplein is een schakel tussen Eemplein, de oude historische stad en De Nieuwe Stad. Daarnaast maakt het deel uit van een reeks van ontwikkelingen vanaf de Koppelpoort de stad uit, langs de Eem richting bedrijventerrein De Isselt. Het Eemplein kent hoogtes rond 20-25 meter. De schaal aan de kades is momenteel circa 8 tot 12 meter hoog. Historisch zijn ook grote hoogteaccenten zeer bepalend en karakteristiek geweest.

De woningen zijn bedacht in overleg met de doelgroep. Een groep geïnteresseerden is geïnterviewd over zijn of haar woonwensen. Deze informatie is verwerkt in het ontwerp, bijvoorbeeld in de inrichting van de plattegronden en de buitenruimte. Dit heeft geresulteerd in een ontwerp van prachtige appartementen en penthouses met veel licht. Met mooie uitzichten naar de Eem, de Koppelpoort en het Eemplein. Riante buitenruimten en variabele plattegronden. Natuurlijk is er ook gedacht aan parkeerplaatsen voor het veilig stallen van auto’s direct onder het gebouw.

Ook interesse in wonen in Eemplein Blok 3? Vul het interesseformulier in, wij houden u dan op de hoogte van de ontwikkelingen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Eemerald
Koopwoningen
40
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amersfoort.

Aanmelden