CPO De Lichtenberg

Amersfoort - Amersfoort
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Voor deze locatie is de gemeente Amersfoort op zoek naar een collectief aan particuliere opdrachtgevers dat invulling wil geven aan een kleinschalig appartementencomplex voor ca. 9 huishoudens. CO-CASA wilt hier graag een rol als initiator en begeleider in spelen. Op basis van uw inschrijvingen middels Nieuwbouw Nederland kan CO-CASA een uniek locatieprofiel samenstellen wat als vertrekpunt voor een gezamenlijke ontwikkeling dient. Gezamenlijk, want CO-CASA staat voor co-creatie, het gezamenlijk realiseren van woonomgevingen. Onze opzet is dan ook om ontwikkelingen bottom-up tot stand te laten komen, oftewel u bepaalt wat er moet komen. Hoe u wilt wonen en hoeveel dat mag kosten bepaalt u helemaal zelf en gezamenlijk kijken we hoe we alle wensen haalbaar krijgen.

Schroom dus niet en maak uw interesse snel kenbaar, des te sneller kunnen we samen aan de slag om hier uw woonwens te realiseren!

Meer informatie

Kenmerken

Project
CPO De Lichtenberg
Koopwoningen
9
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amersfoort.

Aanmelden