Meridiaan - 9 Stadswoningen

Amersfoort - Amersfoort
Toekomstig aanbod

vanaf € 395.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
98 - 125m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Binnenkort in verkoop! Schrijf je nu alvast in als geïnteresseerde voor dit project. Dan houden wij je op de hoogte van de start verkoop.

Meridiaan - 9 Stadswoningen

Aan de rand van de sfeervolle, historische binnenstad van Amersfoort wordt dit kleinschalige nieuwbouwproject gerealiseerd. Het project heeft een robuuste uitstraling en bestaat uit 9 Stadwoningen (type maisonnette) in het koopsegment en 21 huurappartementen. Op de begane grond onder het complex beschikken alle appartementen over een afgesloten berging en op het parkeerterrein achter het gebouw een eigen parkeerplaats. De appartementen zijn voorzien van comfortabele vloerverwarming en zijn volledig geïsoleerd. De bushalte ligt in de buurt en het NS-treinstation op 5 minuten fietsen. Met de auto ben je snel via de Hogeweg op de A28 of via de Bunschoterstraat naar de A1.

Indeling algemeen:
Eigen entree op de begane grond. Gezellige woonkeuken met grote ramen en voldoende plaats voor een royale keuken en eettafel. Meterkast en technische ruimte met opstelplaats voor de warmtepomp. Trapopgang naar de eerste verdieping.

Verdieping: lichte en royale woonkamer met deur naar een zonnig en ruim balkon of dakterras. Hal met toegang tot de 2 of 3 in grootte variërende slaapkamers. Technische ruimte met opstelplaats voor de WTW en de wasmachine. Badkamer ingedeeld met douche, wastafel en radiator. Separaat toilet met fontein.

Bouwnummer 1.05 wijkt af en heeft een slaapkamer op de begane grond.

Bijzonderheden:
-Unieke ligging tegen de historische binnenstad aan
-Hardhouten kozijnen
-HR++ beglazing
-Inclusief standaard sanitair en tegelwerk
-Voorzien van gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning
-Individuele water warmtepomp
-Comfortabele vloerverwarming en vloerkoeling
-4 Zonnepanelen per koopappartement
-Met Woningborggarantie
-Koopsom exclusief aankoop parkeerplaats € 40.000,- V.O.N.

Woonoppervlak: vanaf circa 98 tot 125 m²
Prijsrange: vanaf circa € 395.000,- V.O.N.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Meridiaan - 9 Stadswoningen
Prijs vanaf
€ 395.000,-
Type woningen
Maisonnette

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Vloerverwarming
Balkon
5 tot 10 m2, groter dan 15 m2
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Busstation, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amersfoort.

Aanmelden