Boulevardkwartier

Amersfoort - Amersfoort
Archief

€ 512.992,- tot € 815.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
132 - 161m2
Kaveloppervlak
126 - 340m2
Inhoud
385 - 470m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Het project Boulevardkwartier maakt deel uit van de Bergenparkbuurt. Deze buurt wordt aan de westzijde van Vathorst gerealiseerd en ligt aan de Bergenboulevard nabij rotonde 3. De Bergenparkbuurt bestaat straks uit circa 300 woningen. Het plan heeft het dorpse en groene karakter van De Laakse Tuinen meegekregen en sluit goed aan bij de reeds gebouwde woningen aan de overzijde van de Bergenboulevard.

Direct naast de Bergenparkbuurt ligt het Westelijk Park, dit park wordt aangelegd in drie verschillende sferen. Het vormt straks de overgang van Vathorst naar de beoogde nieuwe wijk Bovenduist. Het groen loopt van de Bergenparkbuurt tot langs De Laakse Tuinen en is de buffer tussen de Bergenparkbuurt en Renewi. De verschillende sferen zijn het waterbos, de parkweide en de bomenweide, het wordt een plek voor ontspanning, recreatie en ontmoeting.

Zoals gezegd de Bergenparkbuurt wordt een buurt met een groen karakter, een afwisselend gevelbeeld met fraaie architectuur. Langs de Bergenboulevard komen voornamelijk eengezinswoningen en op kleine schaal appartementen. De twee-onder-één kap woningen en de vrijstaande woning zijn gesitueerd aan verschillende zijstraatjes. Het wonen is er beschut, in kleine buurtjes opgedeeld, maar staat in verbinding met Vathorst met al haar voorzieningen en faciliteiten.

Het woningaanbod in het Boulevardkwartier omvat 15 tussenwoningen, 6 hoekwoningen, 4 twee-onder-één kapwoning en 1 vrijstaande woning. Daarnaast worden er nog 15 appartementen in dit plan gerealiseerd.

Er is bij de ontwikkeling van het project extra aandacht besteed aan duurzaam en gasloos wonen. Alle woningen worden volgens de eisen van BENG gebouwd. Verwarming middels een lucht water warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en een boiler voor warmtapwater. Ventilatie via een WTW (Warmte Terug Winsysteem). Daarnaast worden er PV-panelen op het dak aangebracht.

Vragen?
Neem gerust contact met ons op via 033 - 422 10 10

Meer informatie

Kenmerken

Project
Boulevardkwartier
Start verkoop
Verkoop gestart
Prijs
€ 512.992,- tot € 815.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin op het Noordwesten
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amersfoort.

Aanmelden