Suncourt

Amersfoort - Amersfoort
Toekomstig aanbod

Over dit project

Het bestaande kantoorpand Suncourt willen we verbouwen tot een woongebouw met appartementen en op de begane grond enkele commerciële ruimten. AGNOVA architecten uit Amersfoort heeft hiervoor inmiddels een voorlopig ontwerp gemaakt.

Het plan bestaat uit 42 appartementen waarvan 15 sociale huurappartementen. Op de begane grond komen twee commerciële ruimten. De toekomstige bewoners kunnen parkeren in de bestaande parkeerkelder onder het gebouw en op het terrein dat bij het gebouw hoort. Vanaf de Utrechtseweg kunnen bewoners en bezoekers, op dezelfde wijze als dat nu gebeurt, de inrit van de parkeerkelder aan de Zonnehof bereiken. De verkeerssituatie blijft daarmee ongewijzigd.

Met dit project willen we een bijdrage leveren aan het terugdringen van het woningtekort in Amersfoort en daarbij de functie van de Zonnehof als levendig en aantrekkelijk woonpark versterken.

Duurzaamheid is een belangrijke thema bij deze transformatie. Met naast aandacht voor energiezuinigheid en de duurzame opwekking van energie, ook aandacht voor de circulariteit van materialen en constructies.

Meer informatie over de woningtypes en de plattegronden van de woningen vind je op de projectwebsite https://www.heilijgers.nl/voorlopig-ontwerp-appartementen-suncourt-amersfoort/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Suncourt
Type woningen
Appartement, Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amersfoort.

Aanmelden