Willemdrie W3

Amersfoort - Amersfoort
Actueel aanbod

€ 425.000,- tot € 945.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
70 - 140m2
Kaveloppervlak
110 - 280m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

De bouw is gestart

Prettig wonen in een nieuw appartement of woning, op loopafstand van de bruisende binnenstad van Amersfoort gelegen in een groene buurt, centraal gelegen in het midden van het land.

Het nieuwbouwproject Willem Drie bestaat uit 25 appartementen, te verdelen in 24 royale 3-kamerappartementen en 1 royaal 4-kamerappartement, 1 royaal penthouse en 8 rijwoningen en wordt gerealiseerd aan de Matthijs Vermeulenstraat in de Wijk Willem III, waar stads gemak gecombineerd wordt met groen. Een sfeervolle plek om te wonen, direct gelegen bij het historische en levendige centrum van Amersfoort!

Door het inschrijfformulier, te vinden onder 'Download brochure', ingevuld te versturen naar ons kantoor kun je jouw belangstelling voor specifieke bouwnummers kenbaar maken.
Aanmelding geschiedt geheel vrijblijvend en zonder verplichting tot koop. Graag merken wij op dat uitsluitend de op dit formulier vermelde aanvrager(s) op het opgegeven woonadres in aanmerking kan/kunnen komen. Aan de aanmelding kunnen geen rechten worden ontleend.

Ben je geïnteresseerd in een nog beschikbaar appartement of woning, op loopafstand van de bruisende binnenstad gelegen in een groene buurt?

In dit project zal worden gerealiseerd:
- 25 appartementen (ca. 70 - 87 m²);
- 1 penthouse (ca. 133 m²);
- 8 rijwoningen (ca. 130 - 141 m²).

Dit nieuwbouwproject wordt gerealiseerd aan de Matthijs Vermeulenstraat op het terrein van het voormalige ROC gebouw, in de wijk Willem III.
Ook de ontsluiting van dit plan gaat via de Matthijs Vermeulenstraat om vervolgens uit te komen op de Randenbroekerweg. Vanaf de Randenbroekerweg richting de Hogeweg, betekent dit een snelle ontsluiting naar de snelwegen A28 en A1!

De wijk Willem III ontleent zijn naam aan de prins Willem III kazerne die in 1978 werd gesloopt en waarvoor woningen in de plaats kwamen. Deze wijk is ruim van opzet en met de binnenstad op loopafstand ook erg populair!

Na sloop van het ROC gebouw bieden de drie appartementen blokken in combinatie met de nieuwe eengezinswoningen een harmonieuze invulling. Er is voldoende parkeergelegenheid.
De tussenwoningen hebben een mooie achtertuin en de hoekwoningen ook nog een prima zijtuin. De appartementenblokken liggen alle 3 aan een ingerichte binnentuin. Daarnaast hebben alle appartementen een eigen separate buitenruimte.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 06 - 83 66 84 58 of ons kantoor.
De projectdocumentatie kunt u aanvragen via de website van de projectontwikkelaar.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Willemdrie W3
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
34
Prijs
€ 425.000,- tot € 945.000,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Penthouse, Rijwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amersfoort.

Aanmelden