Willemdrie W3

Amersfoort - Amersfoort
Actueel aanbod

€ 425.000,- tot € 945.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
70 - 140m2
Kaveloppervlak
110 - 280m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Kom op zaterdag 30 september van 11.00 tot 13.00 uur naar de Beumer Nieuwbouw Markt aan de Stadsring 139 in Amersfoort. Wij beantwoorden jouw vragen en geven uitleg over het project.

VERKOOP GESTART! Schrijf je in of stuur een email naar amersfoort@beumer.nl en ontvang het inschrijfformulier. De verkoopdocumentatie kan je opvragen via willemdrie.nl.

Prettig wonen in een nieuw appartement of woning, op loopafstand van de bruisende binnenstad van Amersfoort gelegen in een groene buurt, centraal gelegen in het midden van het land.

Het nieuwbouwproject Willem Drie bestaat uit 25 appartementen, te verdelen in 24 royale 3-kamerappartementen en 1 royaal 4-kamerappartement, 1 royaal penthouse en 8 rijwoningen en wordt gerealiseerd aan de Matthijs Vermeulenstraat in de Wijk Willem III, waar stads gemak gecombineerd wordt met groen. Een sfeervolle plek om te wonen, direct gelegen bij het historische en levendige centrum van Amersfoort!

Schrijf je in via onze website. Het inschrijfformulier is te vinden onder documenten 'Download brochure'.
Aanmelding geschiedt geheel vrijblijvend en zonder verplichting tot koop. Graag merken wij op dat uitsluitend de op dit formulier vermelde aanvrager(s) op het opgegeven woonadres in aanmerking kan/kunnen komen. Aan de aanmelding kunnen geen rechten worden ontleend.

Ben je geïnteresseerd in een nog beschikbaar appartement of woning, op loopafstand van de bruisende binnenstad gelegen in een groene buurt?

In dit project zal worden gerealiseerd:
- 25 appartementen (ca. 70 - 87 m²);
- 1 penthouse (ca. 133 m²);
- 8 rijwoningen (ca. 130 - 141 m²).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 06-83668458.
De projectdocumentatie kunt u aanvragen via de website van de projectontwikkelaar.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Willemdrie W3
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
34
Prijs
€ 425.000,- tot € 945.000,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Penthouse, Rijwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amersfoort.

Aanmelden