Bruispad

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Amersfoort - Amersfoort
Actueel aanbod

€ 365.000,- tot € 570.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
72 - 138m2

Over dit project

Bruispad!
6 stadswoningen en 15 koopappartementen in het hart van de wijk Schothorst

Nu in verkoop!
Inschrijven is mogelijk via de projectwebsite bruispad-amersfoort.nl. Ook zijn via deze website alle verkoopstukken en de interactieve kavelkaart te bekijken.
Inschrijven kan via je persoonlijke accountomgeving op de projectwebsite.

Stads wonen in de wijk
Het kan aan het Bruispad. In het hart van de Amersfoortse wijk Schothorst verrijzen 6 stadswoningen en 15 koopappartementen met stedelijke uitstraling. En dat op een steenworp afstand van winkelcentrum Schothorst met al zijn winkels en voorzieningen, maar ook op vijf minuten fietsen van de historische en bruisende binnenstad van Amersfoort.

Volop in ontwikkeling
Bruispad is onderdeel van een gebied dat volop in (her)ontwikkeling is. Het voormalige wijkcentrum De Trefhorst maakt plaats voor de nieuwe woningen van Bruispad en basisschool De Zevensprong wordt vervangen door kindcentrum De Kei.

Duurzaamheid
Bruispad gaat duurzaam de toekomst tegemoet. Zowel de stadswoningen als de koopappartementen zijn volledig gasloos. Goed voor jou, goed voor het milieu. Daarnaast beschikken de woningen en appartementen over hoogisolerende beglazing, ventilatie met warmteterugwinning, vloerverwarming , zonnepanelen en mogelijkheden voor koeling. Inderdaad, duurzaamheid en comfort gaan hand in hand aan het Bruispad!

Vragen?
Neem contact op met Beumer Woonvast of bezoek ons kantoor aan de Stadsring 139.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bruispad
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
21
Prijs
€ 365.000,- tot € 570.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amersfoort.

Aanmelden