Hofvorde - in het Hoef Park

Amersfoort - Amersfoort
Toekomstig aanbod

Over dit project

Hofvorde - in het Hoef Park is een toekomstige ontwikkeling in het Hoefkwartier van Amersfoort. Het plan is het kantoorgebouw aan de Plotterweg 26-28 te slopen en hier woningbouw te realiseren.

Aan een sfeervol binnenhof komen drie gebouwen die gezamenlijk Hofvorde - in het Hoef Park vormen. Het woningprogramma zal bestaan uit een gevarieerde mix van woningentypen en prijsklassen, overwegend huurwoningen. Hoofdzakelijk twee- en drie kamerappartementen. Het woningaantal bedraagt ruim 200 woningen.

Het Hoefkwartier
Hofvorde - in het Hoef Park, komt te staan in het Hoefkwartier in Amersfoort. Het Hoefkwartier maakt een grote transformatie door. Waar dit stukje Amersfoort voorheen alleen in gebruik was om te werken en leren wordt er nu ruimte gemaakt om te wonen en ontspannen. Met een samenspel tussen de dynamiek en het levendige karakter van Amersfoort en haar sfeervolle, middeleeuwse binnenstad is het Hoefkwartier een heerlijke plek om te wonen. Het geeft Hofvorde - in het Hoef Park, haar stedelijke allure en dat te midden van een mooie, groene omgeving.

Centraal gelegen
Het Hoefkwartier is centraal gelegen op vijf autominuten van de snelweg. Vanaf Hofvorde - in het Hoef Park loop je in enkele minuten naar station Schothorst en in tien minuten fietsen zit je op het terras in het gezellige historisch centrum van Amersfoort. In Hofvorde - in het Hoef Park woon je te midden van een groene oase met het oude Waterwingebied als achtertuin, een park rijk aan een variƫteit aan flora en fauna, zowel op het dakpark als in de openbare ruimte. De centrale ligging maakt Hofvorde - in het Hoef Park de ideale plek om te wonen.

De impressies geven een beeld van het te ontwikkelen gebouw. In overleg met onder meer de gemeente Amersfoort en omwonenden zal het ontwerp de komende tijd verder uitgewerkt worden tot aanvraag omgevingsvergunning. De voorlopige planning is dat de woningen medio 2025 worden opgeleverd.

Heeft u interesse in dit project? Schrijf u dan in om op de hoogte te blijven van dit project.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hofvorde - in het Hoef Park
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amersfoort.

Aanmelden