Wonen in Forza! (eengezinswoningen)

Amersfoort
Actueel aanbod

€ 370.000,- tot € 468.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
109 - 147m2
Kaveloppervlak
56 - 120m2
Inhoud
327 - 485m3
Aantal slaapkamer(s)
4 - 6

Over dit project

++ De verkoop start op 1 september !!! ++
Wonen in Forza! - Amersfoort
Wonen in Forza! is wonen op een toplocatie vlakbij hartje Amersfoort! In Hogekwartier Amersfoort realiseert Synchroon het plan “Wonen in Forza!”. Hier vind je alles binnen handbereik: uniek wonen, lekker sporten, gezellig ontmoeten en heerlijk ontspannen! Daarnaast ben je in een mum van tijd in het gezellige en bruisende centrum van Amersfoort. Al met al: een ideale woon- en leefplek!

Ligging
Hogekwartier (en daarmee ook Wonen in Forza!) maakt onderdeel uit van het stedelijk vernieuwingsprogramma Amersfoort Vernieuwt en is gelegen aan één van de belangrijkste toegangswegen van Amersfoort: de Hogeweg.
“Wonen in Forza!” bevindt zich daarmee op korte afstand van het gezellige, historische centrum van Amersfoort. Maar het is ook een groene wijk waar je heerlijk kunt ontspannen in het stadspark bij het Waterwingebied of in natuurgebied De Schammer. Ook om te sporten hoef je de wijk niet uit. In het nieuwe sportcomplex Amerena tref je onder meer een zwembad, een sporthal, een sauna en diverse verenigingsruimtes. De ligging nabij de A28 en de A1 betekent tevens dat een goede ontsluiting naar alle windrichtingen is gegarandeerd!

Wonen in Forza!
In totaal zullen (verdeeld over veld 4 en 7A) 45 eengezinswoningen en 15 (kleine)appartementen worden gerealiseerd. De eengezinswoningen zullen aangeboden worden in diverse uitvoeringen, met woonoppervlakten tussen grofweg 110 en 150 m2. De kleinere (starters)appartementen hebben een woonoppervlakte van circa 50 m2.

Op 1september start de verkoop van Veld 4!
Op 1 september zal worden gestart met de verkoop van de 28 eengezinswoningen van Veld 4. Bijzonder is dat bijna geen enkele woning gelijk is; er kan dus een keuze worden gemaakt uit een flink aantal verschillende woningtypen. Zo zijn tweelaagse woningen met een kap of een grote drielaagse woningen met extra slaapkamers. Verder zijn er ook nog een aantal “stadswoningen”: woningen zonder tuin, maar met een heerlijk terras.

Type DI CITTÀ
Het gaat hier om 6 ruime stadswoningen zonder tuin, maar met een heerlijk terras. Entree, keuken en berging treft u op de begane grond, de woonkamer op de 1e verdieping en 3 ruime slaapkamers op de 2e verdieping. Alle woningen beschikken over een eigen parkeerplaats. Woonoppervlakte circa 118 m2.
Verwachte prijsrange (onder voorbehoud) tussen circa € 370.000,- en € 395.000,- v.o.n.

TYPE GIARDINO
In veld 4 worden in totaal 8 heerlijke “tuinwoningen” gebouwd. Heerlijke ruime woningen met een breedtemaat van 5,1 of 5,7 meter. Op de begane grond treft u de woonkamer en leefkeuken. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 royale slaapkamers en een luxe badkamer. Op de tweede verdieping: een vrij indeelbare zolderruimte. Woonoppervlakte (afhankelijk van breedte woning) ca. 109 en 122 m2.
Verwachte prijsrange (onder voorbehoud) tussen circa € 375.000,- en € 400.000,- v.o.n.

TYPE PANORAMICA
De grootste woning is de zogenaamde “panoramawoning”: Type Panoramica. Hier worden er in totaal 14 van gerealiseerd. De woning bestaat uit maar liefst drie volledige bouwlagen! Maar ook hier is, naast “ruimte”, “keuze” het belangrijkste kenmerk: er kan worden gekozen uit een brede of extra brede woning, of een woning met 4 slaapkamers op de verdiepingen of maar liefst zes (!) kamers op de verdiepingen. Uiteraard is een hoogwaardige afwerking ook bij deze woningen vanzelfsprekend. Woonoppervlakte varieert tussen ca. 125 en 142 m2.
Verwachte prijsrange (onder voorbehoud) tussen circa € 430.000,- en € 475.000,- v.o.n.

U ziet het al… keuze genoeg!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in Forza! (eengezinswoningen)
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
28 (waarvan 9 beschikbaar)
Prijs
€ 370.000,- tot € 468.000,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amersfoort.

Aanmelden