Laakse Tuinen

Amersfoort - Amersfoort
Actueel aanbod

€ 299.000,- tot € 585.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
82 - 174m2
Kaveloppervlak
77 - 365m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

Laakse Tuinen – Een groene en waterrijke buurt

Laakse Tuinen in Vathorst Amersfoort wordt toekomstbestendig met volop aandacht voor duurzaamheid, beeldkwaliteit, ligging en wooncomfort. Een buurt met een tijdloze uitstraling en een eigen karakter met een dorpse uitstraling. De opzet is eenduidig, ruim met grote tuinen, veel groen, water en subtiele verschillen in architectuur. De variatie aan typen huizen is groot, waardoor iedereen hier een thuis kan vinden. Heijmans ontwikkelt en bouwt een groot deel van Laakse Tuinen.

Laakse Tuinen wordt heel waterrijk. De Laak en de kleine Eem omzomen het gebied deels en ook langs het Westerpark loopt een watergang. Door de wijk loopt de Binnenlaak waaraan de overtuinen van de Oeverwoningen in Tuin 4, 5 & 6 grenzen. Verder is er nog in Tuin 4 & 5 de privé watergang de ‘Gouden Bocht’ met de achtertuinen van de herenhuizen, tweekappers en vrijstaande woningen direct aan het water.

In Laakse Tuinen komt bovenal veel groen. De grote voortuinen van de starters, rijwoningen en tweekappers in Tuin 9, 11, 13 en 14 zijn opvallend en in de lanen is alle ruimte voor bomen. Tuin 8 grenst op haar beurt weer aan het nieuw aan te leggen Westerpark.

Kortom je geniet hier van het buitenleven, centraal in het land op een steenworp afstand van het centrum van Amersfoort.

Er zijn momenteel diverse woningen in verkoop. De woningen zijn er vanaf € 299.000,- tot € 585.000,- vrij op naam.
Kijk voor het actuele woningaanbod op www.tuinenindelaak.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Laakse Tuinen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
200
Prijs
€ 299.000,- tot € 585.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Herenhuis, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amersfoort.

Aanmelden