Laakse Tuinen

Amersfoort - Amersfoort
Actueel aanbod

€ 428.000,- tot € 465.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
139 - 156m2
Kaveloppervlak
180 - 354m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Maak kennis met Laakse Tuinen!

Nog slechts enkele woningen beschikbaar

In de nieuwe wijk Laakse Tuinen in Vathorst, Amersfoort vind je Tuin 4 en 5. In de toekomst verrijzen er zo’n 965 woningen verspreid over ’24 Tuinen’ in het gebied tussen de Laak, het pas gerealiseerde Waterdorp, de Boulevard en het nieuw aan te leggen Westerpark in Vathorst, Amersfoort. Deze nieuwe wijk krijgt een heel eigen karakter met een dorps sfeertje. Zie jij jezelf hier al wonen?

Fase 2a van Tuin 4 en 5 bestaat uit 17 oeverwoningen. Moderne rijwoningen van 139 tot 156 m² woonoppervlakte en 5,70 m breed. Bijzonder aan deze woningen is dat ze een indeling hebben met een niveauverschil op de begane grond, twee eigen parkeerplaatsen en twee tuinen. Een tuin achter het huis én een tuin aan de overkant van de straat, gelegen aan de Binnenlaak.

De 17 oeverwoningen zijn geen alledaagse huizen. Ze zijn met minimaal 139 tot 156 m² lekker ruim. De leefkeuken zit aan de voorzijde van het huis, zodat je zo de voortuin inkijkt en verbinding aangaat met de overtuin aan de Binnenlaak. De woningen hebben maar liefst 2 tuinen. Ideaal als je graag buiten bent. Met standaard 3 of 4 grote slaapkamers zijn dit de perfecte gezinshuizen.

Mocht je interesse hebben in een van de beschikbare woningen? Neem dan snel contact op met:
Woonvast Makelaars
033-4221010 of tuinenindelaak@woonvast.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Laakse Tuinen
Koopwoningen
17
Prijs
€ 428.000,- tot € 465.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amersfoort.

Aanmelden