Wonen in Verdi

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Amersfoort - Amersfoort
Actueel aanbod

€ 354.000,- tot € 510.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
123 - 146m2
Kaveloppervlak
103 - 126m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

CENTRAAL EN DUURZAAM WONEN IN AMERSFOORT

Wil jij ook Wonen in Verdi? Waar nog niet zo lang geleden grasland was, krijgt nu een nieuwe woonwijk vorm en kleur: Het Hogekwartier. Dit is ook de locatie waar het nieuwbouwproject Wonen in Verdi de volgende fase in gaat. Nu fase 1 succesvol is afgerond, is het tijd voor fase 2 en 3. Nóg voor de bouwvak gaan beide fasen in verkoop. Net als in fase 1 komen ook de woningen in fase 2 en 3 tegemoet aan alle moderne wooneisen en zijn ze volledig gasloos. Zo ben jij alvast voorbereid op de toekomst.

Je kunt je nu officieel inschrijven voor de laatste fase van Wonen in Verdi. Bekijk de interactieve kavelkaart op de website voor alle beschikbare informatie en schrijf je in.

www.woneninverdi.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in Verdi
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
58
Prijs
€ 354.000,- tot € 510.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp
Overige
Zwembad
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amersfoort.

Aanmelden