Wonen in Verdi

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Amersfoort - Amersfoort
Actueel aanbod

€ 369.000,- tot € 422.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
123 - 146m2
Kaveloppervlak
103 - 126m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

WONEN IN VERDI

VERKOOP FASE 1 GESTART!
Let op: inschrijven kon tot 8 april 2019! Inschrijvingen van na 8 april komen op de reserve lijst.

Centraal en duurzaam wonen in Amersfoort
Kom Wonen in Verdi! Waar nog niet zo lang geleden grasland was, ontstaat nu een nieuwe woonwijk: Het Hogekwartier. Hier krijgt het nieuwbouwproject Wonen in Verdi vorm en kleur. Fase 1 van dit project is nu verkoop. Dit zijn 16 ruim opgezette eengezinswoningen in deze fase, welke zijn verdeeld over 2 blokken. Uiteraard komen alle woningen tegemoet aan de moderne wooneisen en zijn ze volledig gasloos. Zo ben jij alvast voorbereid op de toekomst.

Fase 1 nu in verkoop!
16 woningen in 3 verschillende typen
Op een unieke locatie in het Hogekwartier, dichtbij het centrum van Amersfoort, wordt het nieuwbouwproject Wonen in Verdi gerealiseerd. In totaal worden er 58 woningen gebouwd in Verdi. Fase 1 is nu in verkoop. In deze fase worden 16 woningen, in 3 verschillende typen gebouwd.

Met een woonoppervlakte die varieert tussen 123 en 146 m² kun je de woningen gerust groot noemen. De eigentijdse en modern vormgegeven woningen voldoen aan alle duurzaamheidseisen: optimale isolatie, onderhoudsarme materialen, zonnepanelen en een warmtepomp. Je woning wordt volledig gasloos opgeleverd, hiermee ben je voorbereid op de toekomst. Je hebt je eigen tuin op het zuiden en vanuit je woonkamer kijk je uit op een groenstrook met een wadi.

Staat jouw nieuwe droomhuis in deze nieuwe woonwijk?
Schrijf je nu snel in en kies jouw droomhuis!

Locatie
Hogekwartier is de nieuwe stadswijk van Amersfoort. In totaal worden hier 820 woningen gerealiseerd: voor ieder wat wils! In deze nieuwe wijk heb je alles binnen handbereik. Zo ben je binnen no-time in het gezellige centrum van Amersfoort en is er veel groen in de directe omgeving waar je heerlijk kunt ontspannen en hoef je om te sporten ook de wijk niet uit. In het nieuwe sportcomplex Amerena vind je onder andere een zwembad, sporthal, diverse verenigingsruimtes en een sportcafé. Kortom: een heerlijk plek om te wonen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in Verdi
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
58
Prijs
€ 369.000,- tot € 422.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp
Overige
Zwembad
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

Trebbe Wonen B.V.
Tubantiasingel 63
7514AB Enschede
vanloon@trebbe.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amersfoort.

Aanmelden