Gran Partita

Amersfoort - Amersfoort
Actueel aanbod

€ 185.000,- tot € 355.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
60 - 110m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Het appartementengebouw Gran Partita bestaat uit 40 schitterende appartementen met een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeerkelder. Het gebouw is gelegen aan de Mozartweg op de hoek Ringweg Randenbroek. Op deze locatie staat een kerk die plaats zal maken voor een appartementengebouw van 8 bouwlagen.

De oppervlakten van de appartementen verschillen tussen de ca. 59 en 110 m2 gbo. Het gebouw heeft een ruime groene omzoming en aan de achterzijde een vijver. Het gebouw wordt ontworpen door het gerenommeerde bureau Klunder Architecten.

Wilt u op de hoogte blijven? Neem dan contact met ons op!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Gran Partita
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
40
Prijs
€ 185.000,- tot € 355.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Balkon
5 tot 10 m2
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amersfoort.

Aanmelden