De Rondine

Amersfoort - Amersfoort
Toekomstig aanbod

€ 220.000,- tot € 745.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
80 - 211m2
Aantal kamers
2 - 3

Over dit project

Welkom in De Rondine in Amersfoort
Zwaluwen brengen geluk vertelt een oud Nederlands spreekwoord ons. "Daar waar een zwaluw zijn nest bouwt, zal voorspoed heersen." Mag de zwaluw u ook de weg wijzen naar een voorspoedige woonplek waar uw toekomstgeluk begint? Welkom thuis. Welkom in De Rondine.

De Rondine dankt haar naam aan de Italiaanse benaming van de zwaluwfamilie. Eén van de meest acrobatische vogelsoorten met een sierlijk silhouet, dat u al van verre herkent. Een geluksbrenger die ieder jaar met haar prachtige snoekduiken en vrolijke gekwetter de lente aankondigt.

Vanaf uw balkon begint de lente voor u straks met een zonovergoten vergezicht over het Valleikanaal en het eeuwenoude stadscentrum van Amersfoort. Blauwe luchten met voorbijtrekkende wolkenpartijen vormen uw nieuwe horizon. Regen of zonneschijn, vanaf het inpandige deel van uw balkon geniet u optimaal van alle Hollandse weerstypen. Ultiem geluk begint in De Rondine.


Wonen in een dynamische buurt
Uw toekomstige appartement aan de Zwaluwstraat is onderdeel van Het Hogekwartier. Deze nieuwe stadswijk in Amersfoort is volop in groei. Sport, recreatie, rust en ruimte; de wijk biedt u het beste uit diverse werelden. U woont dan ook in een zeer dynamische buurt, met een grote diversiteit in mensen en voorzieningen.

Kenmerkende componenten die Het Hogekwartier haar eigen signatuur geven. Een plek waar u met plezier woont in een wijk die volop leeft.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Rondine
Koopwoningen
70
Prijs
€ 220.000,- tot € 745.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Actueel

Stel je vraag

Contact

Si-No Makelaardij B.V.
Remus 45
3962KT Wijk bij Duurstede
jeroen@si-no.nl
http://www.si-no.nl/

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amersfoort.

Aanmelden