Lokaal nieuws maandag 05 december 2022

Download deze apps voor bouwwerkzaamheden op je iPhone 12

Smartphones doen hun intrede in de bouwsector met een aantal innovatieve oplossingen voor alle gerelateerde professionals. Smartphones lopen voorop bij het bieden van oplossingen en mobiele mobiliteit aan bouwvakkers en management. We hebben de populairste en beste apps verzameld die beschikbaar zijn voor de bouwprofessional. Sommige van deze apps zijn zo krachtig en handig dat je kantoor nu uit je smartphone kan bestaan. Dit is vooral het geval als je ervoor kiest om de iPhone 12 te kopen. Dit apparaat is zeer geavanceerd en biedt bouwprofessionals veel goede voordelen. Dit komt onder meer doordat je de onderstaande apps kunt downloaden op je gloednieuwe iPhone 12!

FingerCAD

De FingerCAD applicatie is voor technisch tekenen met je vingers, ondersteund door de computer. Het definitieve ontwerp van bijvoorbeeld een badkamer wordt opgeslagen en kan per e-mail worden verzonden of worden afgedrukt. CAD-ontwerpen gemaakt op de site of op je favoriete locatie en kunnen in verschillende formaten worden opgeslagen. Het is een geweldige en eenvoudige applicatie.

SmartBidNet

Deze iPhone-app bestaat uit biedingsbeheersystemen en stelt je in staat om op een veilige en betrouwbare manier je biedingsproces met je onderaannemers en bedrijven te creëren en te volgen. SmartBidNet zal je voorzien van toegankelijke informatie om aanbestedingsprojecten gemakkelijker en op tijd te maken.  

Truckast

De app biedt veel voordelen en functies. Met Truckast kun je je bestelling voor stortklaar beton rechtstreeks vanaf je smartphone/tablet instellen. Bovendien krijg je, zodra de bestelling is geplaatst, toegang tot het volgen van levertijden en heb je een idee wanneer de betonwagens ter plaatse aankomen. De app houdt ook een volledig overzicht bij van hoeveel beton er is geplaatst, hoeveel er onderweg is en ondersteunt binnenkort ook het uploaden van foto's naar het platform. 

GoBIM

BIM-toepassingen worden nu overal in de bouw gebruikt, zelfs op een iPhone 12. Met de GoBIM-app kun je door 3D BIM-modellen en de bijbehorende gegevens navigeren. De grootte van het model dat GoBIM aankan, is echter afhankelijk van drie factoren: het aantal driehoeken, het aantal parameters en het aantal materialen.

PlanGrid

PlanGrid is een relatief eenvoudig te gebruiken app die al je bouwteamleden beheert en up-to-date houdt met de laatste revisie van tekeningen. Met PlanGrid kun je je nieuwste tekening publiceren naar een cloudserver en deze delen met al je teamleden. Het heeft ook de mogelijkheid om oude versies van dezelfde tekening te hebben en zal je waarschuwen wanneer je een verouderde tekening bekijkt.

Procore

Met de Procore-app kun je op je iPhone 12 opleveringslijstitems maken en beheren, toegang krijgen tot contactgegevens, projectfoto's delen en opslaan, prikkaartinvoeren loggen en meer. Daarnaast kunt je ook bouwplanningen, RFI's, indieningen, wijzigingsopdrachten en vele andere processen beheren.

OSHA Heat Safety Tool

Deze app stuurt je herinneringen over de beschermende maatregelen die op dat risiconiveau moeten worden genomen om werknemers te beschermen tegen hittegerelateerde ziekten. De Heat Safety Tool herinnert gebruikers eraan om voldoende te drinken, rustpauzes in te plannen, te plannen en te weten wat te doen in geval van nood, werkactiviteiten aan te passen, de werkdruk voor nieuwe werknemers geleidelijk op te bouwen en te trainen op tekenen van hitteziekte en symptomen.

 

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amersfoort.

Aanmelden