Lokaal nieuws woensdag 17 augustus 2022

4 interessante luxe opties voor een nieuwe badkamer

Op zoek naar een nieuwe badkamer? Of wil je simpelweg je badkamer herinrichten? Je kunt met enkele veranderingen de badkamer een compleet andere look geven. Er zijn zo veel verschillende stijlen die je kunt toepassen. Van boho tot luxe opties, je kunt het helemaal inrichten zoals je zelf wilt. Ben je benieuwd welke luxe opties er zijn voor het samenstellen van een nieuwe badkamer? In deze blog geven we vier luxe opties, zoals het hebben van een fontein in het toilet. Lees dus snel verder als je je badkamer wilt omtoveren tot een luxe paradijsje!

Bubbelbad

Bubbelbaden worden steeds populairder en dat is ook niet zo gek. Deze geweldige baden zorgen voor de beste ontspanning. Je hebt ze in verschillende formaten en vormen. Zo kun je bijvoorbeeld een standaard bad formaat aanhouden, maar je hebt ze ook in het rond of ovaal. Een bubbelbad zorgt voor echte luxe in de badkamer!

Luxe badkamertegels

De stijl van de badkamer geeft natuurlijk ook een bepaald beeld. De vloer en wanden van de badkamer zeggen veel over het karakter van de badkamer. Bij een luxe look horen ook luxe badkamertegels. Zo kun je gaan voor een wat donkere, mysterieuze look. Je kunt er ook voor kiezen om meer leven in de badkamer te brengen door te gaan voor gekleurde tegels. Mocht je nu echt een warme sfeer willen, kun je zelfs overwegen om een houtlook vloer neer te leggen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om mozaïek te gebruiken tegen de wanden in de badkamer. Dit geeft vaak een mooie sfeer en het oogt ook nog eens luxe.

Luxe badkameraccessoires

Als je de kers op de taart wilt geven aan jouw luxe badkamer, kunnen accessoires niet ontbreken. Je hebt ze in allerlei vormen en maten. Denk aan gouden kranen, mooie spotjes, houten accessoires en zeeppompjes. Je kunt ook denken aan kaarsen om de badkamer een warme en relaxte sfeer te geven. Zeeppompjes geven de badkamer vaak ook een luxere sfeer.

Luxe douches

Een luxe douche kan natuurlijk niet ontbreken in een luxe badkamer. Een douche kun je zo gek maken als je zelf wilt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een inloopdouche met twee douchekoppen. Veel mensen kiezen ook voor regendouches.

Nu je van alle luxe opties voor een nieuwe badkamer af weet, is het tijd om van jouw badkamer een paradijsje te maken!

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amersfoort.

Aanmelden