Lokaal nieuws maandag 13 december 2021

Raamdecoratie, de sfeermaker van je woning

HET kiezen van de juiste raamdecoratie voor je woning kan soms best een uitdaging zijn. Welke raamdecoratie kies je bijvoorbeeld voor een schuifpui? Hoe bepaal je de kleur van je gordijnen? En hoe maak je het passend bij de rest van je interieur? Ik vertel je graag vanuit eigen ervaring waar je rekening mee kunt houden.

DE SFEERMAKERS

Raamdecoratie is zeer bepalend voor de sfeer in de ruimte. Gordijnen of inbetweens geven de ruimte niet alleen extra sfeer maar ze dragen ook bij aan de verbetering van de akoestiek. Voor een schuifpui of in een serre zijn inbetweens vaak de mooiste keuze, ze filteren mooi het licht en zijn praktisch in gebruik. Afhankelijk van de inrichting, bepaal je de keuze voor de kleur en stof. Linnen of linnenlook inbetweens passen bij vrijwel iedere woonstijl en zijn tijdloos. Belangrijk om te weten is dat 100% linnen inbetweens of gordijnen kunnen wisselen van lengte door het vochtgehalte in de woonruimte.

Lees het volledige bericht op

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amersfoort.

Aanmelden