Lokaal nieuws maandag 22 november 2021

Jouw huis is meer dan een plek waar je woont

MEER dan ooit realiseren wij ons hoe belangrijk het is dat ons huis meer is dan een plek waar we wonen. Het is de plek waar we regelmatig thuiswerken, meer op elkaar aangewezen zijn en allemaal graag onze eigen ruimte willen. Samen een ruimte delen of kamers een nieuwe functie geven. Wat onze ‘nieuwe’ leefstijl ook is, we zoeken naar andere invullingen van onze ruimte. 

JOUW THUIS

Een nieuwe indeling geven aan ruimtes vraagt om een plan. Een voorbereiding zodat je met een duidelijk stappenplan aan de slag kunt. Stel jezelf een aantal vragen. Hoe ga ik de ruimte gebruiken? Een prettige thuiswerkplek maken op zolder of een homegym in een voormalige slaapkamer, vraagt om een andere indeling. Hoeveel ruimte heb ik daarbij nodig? Wat voor sfeer wil ik creëren?

JOUW LEVENSSTIJL

Een huis met haar eigen verhaal, geïnspireerd door jouw levensstijl, je smaak en jouw interieur wensen. Maar hoe maak je daar een geheel van? Een interieuradvies begint altijd met een persoonlijke kennismaking om te kijken wie je bent en wat je belangrijk vindt in je interieur. Er wordt een vertaling gemaakt van jouw wensen middels een moodboard en kleur- en materiaaladvies. Dit kan aangevuld worden met 3D impressies zodat jij een goede visualisatie krijgt van je nieuwe interieur.

WAAROM INTERIEURADVIES?

Een professioneel interieuradvies laat mogelijkheden zien hoe je een woonruimte anders kunt indelen, wat kleurgebruik doet en hoe je de ruimte een andere functie kunt geven. Het brengt je tot andere inzichten en kan je behoeden voor het nemen van te snelle of niet passende beslissingen. Spreekt mijn werkwijze je aan? Ik kom graag bij je thuis voor een kennismaking. Wil je een indruk van de kosten klik dan hier voor meer informatie.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amersfoort.

Aanmelden