Lokaal nieuws maandag 19 april 2021

Het ideale keuken werkblad

De keuken, het hart van het huis. De plek waar je met elkaar eet, gezellig samen bent en tegenwoordig soms ook werkt. Belangrijk dus om je goed te oriënteren voordat je keuzes maakt ten aanzien van de stijl en het gebruik van je keuken.

Keuzes maken

Hou je van een eikenhouten keuken met een betonblad of ga je voor design zwart met een composiet werkblad? Het uitzoeken van een keukenwerkblad is vaak een lastige keuze maar alles bepalend voor de uitstraling van je keuken. Meestal kijken we alleen naar de esthetische kant maar het is net zo belangrijk ook goed te kijken naar het gebruiksgemak en de voor- en nadelen van een materiaal. Composiet is tegenwoordig een van de meest gekozen materialen en dat is niet zomaar.

Wat is composiet 

Composiet van Dekton is een mix van mineralen zoals porselein, glas, kwarts en water en wordt onder hoge druk geperst tot een plaatmateriaal. Vervolgens worden de platen meerdere malen onder zeer hoge temperaturen verhit in grote ovens. Dit maakt het materiaal goed kras-, uv en hittebestendig. Dekton is zeer veelzijdig te gebruiken voor natuurlijk keuken werkbladen en tafels maar ook voor vloeren en gevels zowel binnen als buiten.

Keuken en badkamer design 

Wanneer je de keuzes gaat maken voor een keuken of badkamer wil je natuurlijk van te voren weten hoe het er uit komt te zien. Het is daarnaast belangrijk goed te letten op de (loop) ruimtes die je hebt in je keuken of badkamer. Een goede, praktische indeling maken is dan ook hét begin. 

Villa18 denkt graag met je mee over het ontwerp en helpt met het maken van keuzes voor de kleuren en materialen. Want een keuze maken uit alle mooie materialen kan best een uitdaging zijn!

Villa18 is een interieuradvies & design studio en laat je mogelijkheden zien hoe je jouw interieur anders kunt indelen, wat kleur- en materiaalgebruik doet en hoe je kiest voor een woonstijl. Wil je hulp bij het sfeervol inrichten van jouw huis? Villa18 geeft karakter de ruimte!

Angelique Hartog
Villa18 Interieuradvies & design
www.villa18.nl
06-20352309

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Amersfoort.

Aanmelden