Specialisten

Interieuradvies met karakter

Als je een huis koopt – misschien wel voor het eerst in je leven - kom je voor veel keuzes te staan. Een nieuw interieur is er een van. Je hebt misschien wel een globaal idee, maar hoe fijn zou het zijn als er een professional met je meekijkt.

Ik ben Angelique Hartog van VILLA18 Interieuradvies & design. Uit ervaring weet ik dat een woonomgeving heel bepalend is voor hoe je je voelt. Iedereen heeft behoefte aan een plek waar je je thuisvoelt, jezelf kunt zijn en lekker kunt ontspannen. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over je interieur. Ik doe dat graag samen met jou. Met een frisse blik en een persoonlijke aanpak werken we toe naar jouw droominterieur.

De ideale indeling

Het is belangrijk dat er in een vroeg stadium een goede indeling wordt gemaakt. Ik help je graag bij de vele aspecten waarmee rekening moet worden gehouden tijdens dit proces. Je weet wellicht wat je mooi vindt maar hoe vertaal je dit naar je eigen woning? Met behulp van bijvoorbeeld 3D impressies neem ik je mee in de mogelijkheden die jouw woning biedt. Ik kijk naar creatieve (maatwerk) oplossingen die leiden tot een optimaal gebruik van de ruimte. Veel nieuwbouwwoningen worden casco opgeleverd: je hebt de keuze zelf de keuken en de badkamer te kopen. Vanwege het grote aanbod is het kiezen van de kleuren en materialen best een uitdaging.

Misschien ga je samenwonen en blijkt dat jullie verschillende ideeën hebben over de woonstijl. Een interieur is altijd een weerspiegeling van de bewoners en een mix van beide smaken. Ik versta de kunst om die balans samen met jullie te zoeken en te vinden. Een persoonlijk interieuradvies betaalt zich altijd terug in tijd en geld. Want met goede begeleiding ga je efficiënt te werk op basis van een visueel uitgewerkt plan en een vastgesteld budget.

Het interieur plan

Hoe bereiken we dat doel? Ik vind het belangrijk dat we de tijd nemen om jouw interieur wensen goed in kaart te brengen. Ik stel daarom vragen over je levensstijl, je hobby’s, je gezinssamenstelling en de sfeer waar je je prettig bij voelt. Onze eerste kennismaking is telefonisch, we bespreken samen jouw interieur wensen en ik geef duidelijk aan wat je van het advies kunt verwachten. Ik ontvang graag voorafgaand de plattegrond en een link naar het project. Met behulp van deze input bereid ik onze fysieke afspraak voor. Vervolgens ga ik aan de slag met jouw interieur: de indeling, het kleur- en materiaalplan, het sfeer moodboard en stem regelmatig met je af. We gaan voor het mooiste resultaat! VILLA18 biedt verschillende interieuradvies pakketten, je vindt een uitgebreide omschrijving op mijn website. Elk interieur, elke wens is uniek en is daarom maatwerk.

Functionaliteit en design

Na de presentatie van het interieurontwerp kan de uitvoering worden gepland. VILLA18 kan samen met haar partners alle werkzaamheden verzorgen. Zoals het leggen van de vloer, het schilderwerk,  eventueel meubel maatwerk, het plaatsen van de raamdecoratie en de verlichting. Ook zij staan voor vakmanschap, originaliteit en duurzaamheid. Naar wens regel ik de bestellingen en coördineer alles met de leveranciers. Je kunt natuurlijk ook zelf met je plan gaan shoppen.

Elke interieuradviseur of designer heeft een eigen ‘handtekening’ zoals ook ik dat heb. Een aanpak die weliswaar niet dominant mag zijn – want het gaat om jóuw woning – maar die niettemin doorschemert in mijn aanpak. Ik zoek altijd naar een goede balans tussen functionaliteit, originaliteit en design.

Villa18 geeft karakter aan jouw interieur, omdat we allemaal trots willen zijn op hoe we wonen.

Villa18 Interieuradvies & design
www.villa18.nl
T 06 203 523 09
Angelique@villa18.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.